(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2022)
Ushbu maqolada masofaviy ta’lim va uni tashkil etish, masofaviy ta’lim texnologiyalariga qo‘yiladigan talablar shunigdek uning afzalliklari, kamchiliklari va ta’lim tizimidagi o‘rni haqida yozilgan.