(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2022)
maqolada tasviriy san’atning maqsad va vazifalari haqida ma’lumot berilgan. Shuningdek tasviriy san’atni o’quvchilarni ma’naviyatini, dunyoqarashini, ruhiyatini tarbiyalashdagi ahamyati haqida fikr yuritilgan.