(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2022)
Maqolada milliyligimizni mad etuvchi muhtasham binolarimiz tashqiko’rinishi aks etgan liboslar yaratilib, “corel draw” dasturida loyhalandi. Tanlangan model uchun buyumga qo`yiladigan talablar ishlab chiqildi. Konseptsiya asosida ijodiy manbaa tanlandi va asoslanib liboslar to`plami yaratildi.