(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2022)
Мақоланинг долзарблиги шундан иборатки, табиий офатлардан бири бўлган зилзила қандай юзага келиши тўғрисида кўплаб адабиётларда маълумотлар мавжуд бўлсада, ушбу мақолада зилзиланинг ҳар бир баллари бўйича ҳамда уларнинг оқибатлари тўғрисида маълумотлар келтирилган.