(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
İlmiy maqolada qurib borayotgan Orol dengizi bo’yida joylashgan Qoraqalpog’istonda asalarachilikni rivojlantirish uchun asalari oilalarini kadastrli tug’ri joylashtirishni urganish haqida so’z etiladi.