(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Мазкур мақолада пахта тозалаш корхоналарида пахтани ташишда майда ифлослик ва чангдан тозалаш жараёнини ўрганиш ва олиб борилаётган ишлар тўғрисида маълумотлар келтирилган.