(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ilmiy maqolada Qoraqalpoǵistonda foydalanishdan chiqib ketgan ekishlik erlarni qayta foydalanishning zarurligi,rekul`tivaciyalashdan sungi olingan ekinlar hosildorligi, rekul`tivaciyalash vaqtidagi tuproq unumdorligini saqlashning har xil usullari, ularning tuproq unumdorligiga ta`siri hamda rekul`tivaciyalash ishlarining iqtisodiy samaradorligi haqida olingan natijalar keltirilgan.