(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Bu maqola doirasida texnika oliy ta’lim muassasalari qishloq xo‘jaligi yo‘nalishi talabalari o‘rganadigan fanlar (Mashina va mexanimlar nazariyasi, mashina detallari) asosida talabalarning o‘quv - ijodiy faolligini rivojlantirishda TRIZ-texnologiyalarini joriy etish masalalariga to‘xtalib o‘tmoqchimiz.