(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Қорақалпоғистан Республикасидаги йил сари кучайиб бораётган суғориш сувининг тақчиллиги Қорақалпоғистон халқ хўжалигига тескари таъсир қилаябди.Ушбу шароитда тупроқда нам сақлашнинг ишончли усули- бу тупроқда нам сақлайдиган «Муъжиза» гидрогелини қўллаш ҳисобланади.