(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ушбу мақолада ўлчам қўйиш мавзусини талабаларга ўқитишда айрим педагогик технологиялар кўриб чиқилган. В этой статье расмотрены некоторые педагогические технологии в преподавании студентам темы нанесения размеров.