(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ekspertiza tekshiruvi uchun namunalar olishning asosini namuna, ya’ni tadqiqot obyekti tashkil qiladi. Ushbu obyektlarning xususiyatini bilish va uning o‘zgarish xususiyatlari, jinoyat sodir etilgan joyda qayerlardan topish lozimligini bilish ekspertiza tekshiruvi uchun namunalar olish tizimini sifat jihatdan takomiliga sabab bo‘ladi.