(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada Sotsiologiya fani amaliy sotsiologik tadqiqotlar yordamida jamoatchilk fikriga asoslanib,jamiyatning o’zini boshqarish va anglashida muhim va qudratli vosita haqida soʻz yuritiladi.maqolada sotsiologiya fanining asosiy funksiyalari va ularning turlari,maqsad va vazifalari haqida to’htalib o’tamiz va ichki ishlar organlari faoliyatidagi oʻrnini yoritib berishga urinamiz.