(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Mazkur maqolada Samarqand tumani hududidagi eski mahalla, qishloq va boshqa joy nomlarining kelib chiqishi tarixi yoritilgan bo‘lib, Samarqand tumani toponimikasi tarixiga doir qiziqarli tarixiy ma’lumotlar bilan tanishish mumkin.