(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Solidworks CAD dasturidan foydalanib takomilashgan yangi yarim aylanali konsolli kolosnikni tashqi kuchlar ta’sirida hosil bo’lgan kuchlanish, ko’chish va defformatsiyalarga bardoshliligi masalasi tadqiq jarayoni yoritilgan.