(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada yangi davr namoyondasi Javlon Jovliyevning “Qo‘rqma” romani tarkibida qo‘llanilgan ma’nodosh so‘zlarning matndagi xususiyatlari o‘rganiladi. Ularning asar mazmunida ifodalagan ma’nolariga birma-bir to‘xtalinadi.