(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Maqola Samarqand shahrining masjid va madrasalari tarixi bo’yicha ma’lumotlar keltirilgan. Shuningdek dastlabki Samarqand shahridagi masjidlari tarixiga doir qiziqarli tarixiy ma’lumotlar bilan tanishish mumkin.