(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada eshitishida nuqsoni bo‘lgan bolalarning ijtimoiy hayotga moslashishidagi qiyinchiliklar, bu qiyinchiliklarni kelib chiqish sabablari va buning yechimlari haqida so‘z boradi. Maqolada eshitishida nuqsoni bo‘lgan bolalarni ijtimoiy hayotga moslashtirishda ota-ona va o‘qituvchilarning o‘zaro hamkorlik aloqalari muhim omil ekanligi yoritilib berildi.