(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Suv omboridan quvur yordami bilan tabiiy bosimda ishlovchi sug’orish tizimini joriy qilish hozirgi kunning dolzarb muammolaridan biri hisoblanadi. Bunda yo’qotilyotgan bosimni gidravlik hisoblashlarni nazariy va amaliy tajriba ishlari yordamida bartaraf qilish eng dolzarb masalalardan biri bo’lib hizmat qiladi.