(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada dunyo tilshunosligida ornitonimlarning o`rganilishi, ornitologiya terminining paydo bo`lishi, shu bilan birga, dunyo tilshunosligida, xususan, rus va ingliz tillarida ornitonimlarning o`rganilishi masalasiga atroflicha yondashilgan.