(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Mazkur maqolada ta’lim oluvchilarga fanlarni yaxshi o‘zlashtirishlari uchun zarur bo‘lgan imkoniyatlarni berish, dars mashg‘ulotlarida talabalarning bir sohaga oid bo‘lgan kompetintliklarini rivojlantorsh uchun zamonaviy axborot texnologiyalaridan foydalanish va ta’lim tizimini maqsadli ravishda boyitish kabi chora-tadbirlar xususida taklif va mulohazalar bayon etilgan. Shuningdek, talabalarning bilim olganlaridan keyin ulardagi kechirmalarga ham qisman to‘xtalib o‘tildi.