(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada yo’qolib borayotgan o’simliklarni taksonomik tarkibi, Farg’onada tarqalgan o’simliklar kovrak va dorema o’simliklari haqida so’z boradi.