(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Mazkur maqolada bo’lajak menejerlerning boshqaruv jarayonini samarali tashkil etishda, forsayt texnologiyasidan foydalangan holda strategiya yaratishlari hozirgi kunning eng dolzarb masalalaridan biri ekanligi. Kelajak strategiyasini yaratishda forsaytning roli hamda ahamiyati xususida so’z boradi.