(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu tezisda Buxor amirligida diplamatiyaning rivojlanish keltirilgan unda ahamyatli jihati, uning rivojlanishiga hissa qo’shgan amirlarning sa’yi harakatlari keltirilgan.