(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Maqolada strategik menejment asosida oliy ta`limni boshqarish masalalari muhokama etiladi. Shuningdek mintaqaviy klasterlar tizimida oliy ta’lim alohida o‘ringa egaligi xususidagi fikrlar bayon etilgan.