(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Moychechak o‘simligining morfologiyasi, tarqalishi, kimyoviv tarkibi, dorivorligi, qaysi kasalliklarga davo bo‘lish o‘rganilgan. Moychechak turkumiga kiruvchi turlarni aniqlash va yetishtirish agratexnikasini o‘ganishdan iborat.