(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada oilada bolalarni axloqiy shakllantirish , oilaviy munosabatlar, ota-onalarning namunasi, umummadaniy saviyasi hamda ularda pedagogik madaniyatni shakllantirish omili haqida ma’lumot berilgan.