(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Mazkur maqolada oliy ta’lim muassasalarini strategik boshqarishning nazariy-konseptual asoslari, universitet darajasida strategik boshqaruvning asosiy tamoyillari va uning afzalliklari qisqacha tahlil qiladi. OTMlar faoliyati samaradorligini oshirish va maqsadlariga erishish uchun muqobil strategiya ishlab chiqishning asosiy bosqichlariga e’tibor qaratiladi.