АУДИТОРЛИК РИСКИНИНГ АҲАМИЯТИ ВА МОҲИЯТИ (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Мақолада аудиторлик фаолиятида аудиторлик рискининг моҳияти ва аҳамияти очиб берилган, шунингдек, тадбиркорлик риски билан боғлиқлик очиб берилган.