BOSHLANG'ICH SINFLARDA KOMBINATORIKA ELEMENTLARINI INNOVATSION USULLAR YORDAMIDA O’RGATISH (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu maqolada kombinatorika masalalari haqida qisqacha ma’lumot berilgan.Boshlang’ich sinf matematika darsligida masalalar va ularni yechish metodlari ko'rsatilgan.Maqolada boshlang'ich sinf matematika darslarida kombinatorikani o'qitishta qo‘llanilishi mumkin bo'lgan metodlar haqida so‘z boradi.