THE ROLE OF CREDIT MODULE SYSTEM IN THE EDUCATION QUALITY (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu tezisda biz kredit modul tizimining ta'limdagi o'rni, uning talabalar bilimiga ta'siri, o'quv dasturlarini ishlab chiqish va umumiy ta'lim tajribasiga ta'sirini o'rganamiz. Kredit modul tizimining o‘ziga xos afzalliklari va imkoniyatlarini o‘rganib chiqsak, biz uning zamonaviy ta’lim amaliyotini shakllantirish va talabalarni ertangi dunyo muammolariga tayyorlashdagi ahamiyatini chuqurroq anglashimiz mumkin.