POMIDOR O‘SIMLIGINI KASALLANTIRUVCHI TOMAT MOZAIKA VIRUSINING (ToMV) NING UMUMIY XUSUSIYATLARI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu maqola o‘simliklarda kasallik keltirib chiqaradigan viruslar va ularning turlari haqida so‘z yuritiladi. Bunda bu viruslar o‘simliklarga yuqqanidan so‘ng, ularda qanday o‘zgarishlar bo‘ladi va viruslar o‘simlikning hosiliga va o‘sib rivojlanishiga qanday ta’sir o‘tkazishi haqida fikrlar berilgan.