ISMOIL OLLABERGAN – O’TKIR QALAM SOHIBI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Maqolada Ismoil Ollabergan ijodiy faoliyati va hayoti haqida ma’lumotlar berilgan.