MATEMATIKA FANINI O‘QITISHDA QIZIQARLI DIDAKTIK MASHG‘ULOTLARNING O‘RNI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu maqolada matematika fanini o‘qitishda qiziqarli didaktik mashg‘ulotlar olib borish, o‘quvchilarda tez hisoblash ko‘nikmasini oshirish, turli xil zamonaviy metodlardan foydalanish haqida so‘z yuritiladi.