O’QUVCHILARNI MUSTAQIL FIKRLASHGA O’RGATISHDA ONA TILI VA ADABIYOT FANINING O’RNI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
mazkur tezisda bugungi kun ta’limining asosiy maqsadi bo’lgan kreativ yondashuvni shakillantirish va o’quvchilarni mustaqil fikrlashga o’rgatishda ona tili va adabiyot ta’limining o’rni va mohiyati ochib berilgan