“INGLIZ VA O’ZBEK HIKOYACHILIGIDA BOLA OBRAZINING BADIIY TALQINI” (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Badiiy adabiyotda ingliz va o’zbek asarlarida ona va bola obrazining o’ziga xos xususiyatlarini o’rganish, adiblaning adabiy-estetik va obraz yaratish mahoratini tahlil etishdan iborat. Maqolada ingliz va o’zbek adabiyotida ona va bola obrazini G’arbda va Sharqda badiiy gavdalantirishdagi adiblar mahorati, asarlarining tili va uslubidagi individual jihatlarini aniqlanadi.