HАZRАTI XIZR MАJMUАSI TАRIXIDАN (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Mazkur maqolada Hazrati Xizr masjidi va Islom Karimov maqbarasi tarixiga oid maʼlumotlar kiritilgan. Maʼlumotlar manbalarga tayangan holda yoritilgan. Bu hududda ziyoratchilar uchun yaratilgan sharoitlar, ulardagi epigrafik yozuvlar ham haqida maʼlumolar berilgan.