YURISTNING KASB ETIKASI HAQIDA QISQACHA FIKRLAR (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
ushbu maqolada axloq tushunchasi, kasb etikasi tushunchasi, kasb etikasining kategoriyalari, huquqshunoslar kasb etikalarining ayrim jihatlari xususida qisqacha maʼlumotlar berilgan.