MAKTABGACHA YOSHDAGI ESHITISHIDA NUQSONI BO'LGAN BOLALARGA TA'LIM-TARBIYA BERISH (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda nutqidagi muammolar va bolalardagi kamchiliklar va ularni oldini olish haqida, eshitishda nuqsoni bo'lgan bolalar eshitishda nuqsoni bo'lgani tufayli ulardagi nutq muammosi va ularning psixologiyasi ham atroflicha yoritiladi.