HUQUQSHUNOSNING NUTQ MADANIYATI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
ushbu maqolada muallif nutq madaniyati, nutq odobi tushunchasi, uning umumiy madaniyatning bir unsuri, ijtimoiy hodisa sifatida shakllanishi hamda huquqshunosning nutq madaniyati, notiqning o‘zi nutqida rioya qilishi lozim bo‘lgan tavsiyaviy qoidalar haqida fikr yuritgan.