ИНТЕГРАТИВ ЁНДАШУВ АСОСИДА БЎЛАЖАК ТАРБИЯЧИЛАРНИНГ КАСБИЙ КОМПЕТЕНТЛИГИНИ РИВОЖЛАНТИРИШНИНГ ПЕДАГОГИК ЖИҲАТЛАРИ (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
ушбу мақолада мактабгача таълим тизимида бўлажак тарбиячиларнинг касбий компетентлигини ривожлантиришнинг долзарблиги, замонавий ижтимоий муносабатлар, инновацион ютуқларнинг алмашиниш тезлиги, кадрлар тайёрлаш тизими мазмуни ва сифатини узлуксиз ривожлантириш масалалари ёритилган.