XORIJIY MAMLAKATLAR QONUNCHILIGIDA KAM AHAMIYATLI QILMISHLAR MASALASI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
ushbu maqolada muallif jinoyat huquqida jinoyatlarni istisno qiladigan holatlardan biri sifatida kam ahamiyatli qilmishlar institutining xorijiy mamlakatlar qonunchiligidagi o‘ziga xosliklari xususida qisqacha fikrlar yuritgan.