ELEKTRON TO'LOV TIZIMINING TARIXI VA O’ZBEKISTON HUDUDIDA RIVOJLANISH BOSQICHI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Tezisda electron to’lov tiziminig tarixi va O’zbekiston Respublikasida rivojlanish bosqichi muhokama qilinadi.