MАKTАBGАCHА YОSHDАGI BОLАLАRNING MА’NАVIY FАZILАTLАRINI SHАKLLАNTIRISHNING ILMIY-PEDАGОGIK АSОSLАRI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Bolalarda xalqimizning yuksak ma’naviyati va insonparvarlik an’analariga sadoqat tuyg‘ularini shakllantirish davlat maktabgacha ta’lim tashkilotining vazifasi hisoblanadi. Bizga ma’lumki tarbiya qancha erta boshlansa samarasi shuncha yuqori bo‘ladi. Maqolada aynan maktabgacha ta’lim tashkilotlarida bolalarning ma’naviy fazilatlarini shakllantirishning ilmiy-pedagogik asoslari yoritilgan.