O’ZBEKISTONDA AJRIMLARNING KO’PAYISHI VA UNING SABABLALRI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu maqolada O'zbekistonda ajrimlarning soni oiladagi ajrimlarning sabablari, oqibatlari, oiladagi bolalarning ruhiyati va tarbiyasiga ta’siri, ajralishlarnign oldini olish choratadbirlari bo’yicha fikr va mulohazalar keltiriladi.