OLIY MAJLISNING RIVOJLANISH TARIXI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu maqola O’zbekiston Respublikasining Oliy majlisining rivojlnaish tarixiga oid mulahazakar ko’rib chiqiladi.