INGLIZZABON QALAMKASHLARI ASARLARI O'ZBEK TILIDA (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Mazkur maqola, ingliz tilida qalam tebratgan yozuvchilar ijodidan amalga oshirilgan tarjimonlar tarixiga nazar tashlaydi. Bundan tashqari, maqolani o'qish davomida 30 – yillarning tarjima narixiga qaratilgan e'tibor, o'zbek mashxur yozuvchilari tarjima qilgan « Vido», « Odessiya», « Romayana» kabi bir qancha mashhur asarlarni o'qishga muvaffaq bo'lasiz.