OLIY TA’LIMDA QOIDALI O‘YINLARDAN TA’LIM VOSITASI SIFATIDA FOYDALANISH (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu maqolada oliy ta’limda qoidali o’yinlarning ta’lim vositasi sifatida foydalanilishi, ularning potensial roli, ularning rivojlanishi va ta’lim maqsadlari sifatida foydalanilishi, afzalliklari va kamchiliklari haqida fikr yuritilgan va qoidali o'yinlarning ta'lim vositasi sifatida samaradorligining tahlili keltirilgan