FRAZEOLOGIZMLAR TAHLILI XUSUSIDA (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Maqolada hozirgi zamon tilshunoslikda frazeolik birliklar tahlili va ularning lug’atlarda  berilishi muammosi tadqiq qilingan.