NUROTA ZIYORATGOHI VA CHASHMASI TARIXIDAN LAVHALAR (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu tezisda yer yuzining mashhur shaharlaridan bo‘lgan Nurota va uning nurli tarixi, unda yashagan buyuk ulamo nimiga nomlanishi va uning, chashmaning beqiyosligi haqidagi fikrlar tarixiy manbalar va adabiyotlar yordamida tahlil qilingan.