O’RTA OSIYODA QADIMIY MASJID HAZRATI XIZIR MASJIDI TARIXI VA BUGUNI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu tezisda Hazrati Hizir majmuasining tarixi va turistik salohiyati, qadimiyligi jihatidan noyob tarixiy obekt hisoblanishi hozirda esa maqbaraga aylantirilganligi va bu joyga tashrif buyurguchilarning ko’payishi va boshqa masalalr haqida.